Selamat datang ke

Dunia Faezil Aidil

Dunia yang penuh ceria, pelbagai rasa dan warna

Nama Saya
Faezil Aidil

Nama saya Faezil Aidil, seorang eksekutif kanan IT berusia 35 tahun berasal dari Johor Bahru. Graduan Sarjanamuda Teknologi Maklumat dari Universiti Kebangsaan Malaysia

Saya amat meminati bidang pengaturcaraan, terutama pengaturcaraan web. Lebih gemar menggunakan CakePHP sebagai framework untuk menghasilkan web

Blog Saya

Saya berblog untuk mencurahkan dan mencoretkan segala apa jua pandangan dan luahan di hati

Kad Kredit
Jumaat 29 Mei 2015
Yeah... setelah seminggu menunggu, akhirnya sampai jugak kad kredit ke tanganku. Tak tau lah bank yang lembab bagi kat pejabat post atau pejabat pos yang lembab hantar. Rumah aku bukannya kat ceruk pun nak ambil masa ...

Selamat Hari Guru
Jumaat 29 Mei 2015
Selamat Hari Guru buat para guru yang telah mengajar saya sehingga saya berjaya berada di tahap ini. Guru yang paling utama dalam hidup saya tentulah kedua-dua ibubapa saya, Tuan Haji Jamian dan Puan Hajah Saerah.&...

Masa untuk bowling
Jumaat 29 Mei 2015
Dah lama tak layan bowling. Rasanya dah hampir 10 tahun. Last main bowling bersama team BPPT trainer di Angsana Bowl, Angsana Mall dan kini di tempat yang sama bersama-sama dengan rakan-rakan sekerja PIJ Holdings....

Kemahiran Saya

Kemahiran utama saya lebih kepada pengaturcaraan web

Selain itu, saya juga berkemahiran dalam bidang pembangunan multimedia, bidang saya saya pelajari semasa di universiti

95%

PHP

70%

Illustrator

80%

Photoshop

90%

CakePHP

Perkhidmatan

Berikut adalah produk/perkhidmatan yang saya jalankan secara part-time.

Web Hosting

Klik di sini

Miliki website sendiri bermula dengan harga RM60 setahun

Prepaid ONEXOX

Klik di sini

Dapatkan prepaid ONEXOX hanya RM10 sahaja

Percetakan

Klik di sini

Meyediakan perkhidmatan mencetak kad perniagaan, kad jemputan, flyers, brochure dll

Teddy Bear

Klik di sini

Inginkan kejutan hadiah buat si dia ? Dapatkan teddy bear terus ke pintu rumah si dia.